Naar Basel

We hebben weer een leuke dag gehad. Veel meer zon dan gisteren. In Basel hebben we de auto onder de Media Markt geparkeerd en zijn daarna uiteraard even daar naarbinnen gelopen. Ik zag er een Sony camera liggen waar ik helemaal weg van was. Mijn camera is inmiddels 3 jaar oud en heeft de laatste tijd wat last met scherpstellen. Tijd voor een nieuwe dus. Deze camera kan o.a. 360graden opnames maken. Leuk!

Vanuit de Media Markt even een tentje opgezocht waar we konden zitten om de camera te testen. We kwamen eerst in een kroeg maar daar stonk het zo vreselijk naar verschraalde tabaksrook dat we daar meteen weg zijn gegaan. Aan de overkant was een zaak waar we wel terecht konden. We waren aan het beslissen wat te nemen. Bugs vroeg aan de vrouw achter de balie of ze engels sprak. Dat kon ze niet maar achter haalde ze iemand die dat wel kon. We wilden ijs. Het grootste bakje voor het ijs was nog een klein bakje. Ik zei dus tegen Bugs:”Wat een kleine kutbakkies..” De engelssprekende mevrouw achter de balie zei,…..ah jullie spreken Nederlands. Het bleek dus een Nederlandse te zijn. 🙂
Ze heeft ons prima geholpen en ons ook uitgelegd waar we voor het centrum van Basel het beste konden parkeren. Dat ging prima.

Om een uur of vier begon de lucht wat te betrekken. We zijn nadat we nog wat gedronken hebben vertrokken naar Freiburg. Daar gaan we nog even een muis halen voor Bugs zijn pc van thuis en we gaan er wat eten. Als we thuis zijn gaan we nog even zwemmen en maken er verder een rustige avond van.

Morgen gaan we weer naar Zwitserland maar dan naar Schaffhausen. We gaan daar bij de watervallen een rondvaart maken.

Reageren is niet mogelijk.