Duitsland dag 3: Saarbrücken en Metz

Vanmorgen zijn we er weer op tijd uitgegaan en hebben we op ons gemak ontbeten. Het weer was prachtig, volop zon. Bugs ontdekte dat er alwéér een spammer op het blog was geweest. Dat is de 2e keer al deze week. Wat mankeert die jojo’s nou. Denken ze nou echt dat het de paar lezers van dit blog zal interesseren dat ze armbandjes verkopen? Echt niet. Enfin spamzooi verwijderd, spammer geblokt en daarna zijn we op weg gegaan naar Saarbrücken. We wilden daar even langs bij Conrad voor een nieuwe buitenantenne voor de Focus (die waren we vergeten van de week) en spuitbussen lucht voor het stofvrij maken van de PC’s. De antenne hadden ze, de spuitbussen niet. Daarna heeft Bugs nog even bij T-Mobile een opwaardeerkaart gehaald voor mijn Duitse simkaart zodat ik kon blijven internetten op mijn HTC de rest van de vakantie.

Bugs is gisteren vergeten te vertellen dat we bij Saturn in Mannheim onwijs leuke CDr’s hebben gekocht. Ze zien er aan de opdrukkant uit als een oud vinyl plaatje van vroeger. Andere kant is het gewoon een cd-r maar ze zien er erg realistisch uit en doen echt denken aan de singles van vroeger!

Verbatim Vinyl
verbatim Vinyl

Rond een uur of 1.00u zijn we richting Frankrijk vertrokken naar Metz. Het weer was nog steeds prima. Het was warm maar iets meer bewolking. We hebben in Metz een beetje rondgelopen en wat gegeten en gedronken. Ik heb in een winkelcentrum daar een Corgi Toy vrachtwagentje voor Bugs gekocht. Hij heeft aan dit type vrachtwagen en het merk erop goede herinneringen en die moet je koesteren. Wat is dan mooier dan een kleine replica in je bezit hebben ervan. Dit is ‘m.

Pickfords Van
Pickfords Van

Daarna zijn we weer naar de auto teruggegaan en zijn we naar het noorden van Metz gereden. Er is daar een gigantische Auchan winkel. Ze verkopen daar van alles. Van kleding, electronica tot en met eten enzovoort. Ik vond ook daar een 8gb Sony geheugenstickje voor een koopje dus die heb ik meteen maar gekocht. Na het shoppen hebben we heerlijk gegeten bij Flunch. Dat is inmiddels onze vaste voedselverstrekker als we in Frankrijk zijn. We waren vanavond rond 19.30u weer in het hotel. Tijd om lekker te relaxen na wederom een leuke dag.

Reageren is niet mogelijk.