Engeland – Dag 2: Zondag 05-09

We waren vandaag al vroeg wakker. Bugs nog iets eerder dan ik. Bugs heeft beneden in het hotel koffie gehaald en bij die koffie hebben we de broodjes opgegeten die we gisteren gekocht hebben. Rond een uur of half elf vertrokken we uit het hotel richting haven. Het was druk dus moesten we dit keer echt even wachten tot de we op het voor ons gereserveerde schip mochten. Dat was niet echt lang wachten. Na ongeveer 25 minuten mochten we al aan boord. Het was vandaag net als gisteren prachtig weer met weinig tot geen wind. De overtocht verliep dan ook vlekkeloos.

Ik had nog een klein beetje gedoe met mijn Engelse simkaartje die geblokkeerd bleek maar we konden dat oplossen via het automatische systeem van T-Mobile. Voordat het weer werkte ging daar wel 4 uur overheen maar dat was niet zo heel erg. Onderweg richting Leigh Delamere zijn we een paar keer gestopt om de benen te strekken en even wat te eten. Om ongeveer 18.00u engelse tijd arriveerden we bij het hotel. Achter de receptie een merkwaardige vrouw. Net een zus van Ma Flodder. Echt, de ongeïnteresseerdheid straalde van haar af. Ze keek ons niet eens aan bij het inchecken! Nah ja, de kamer is prima en we hebben verder niks met haar meer te maken. We kregen eerst een kamer op de 1e etage maar gelukkig hadden ze er ook nog een op de begane grond. Dat scheelt een hoop gesjouw met spullen.

Zometeen gaan we eerst wat eten en daarna maken we er een rustige avond van.

Reageren is niet mogelijk.