Scarborough en Hull

Toen we de haven binnenliepen (ook vroeger dan we verwachtten) was Han nog steeds misselijk. Omdat het nog zo vroeg was en Han nog niet eens aan eten kon denken, laat staan ruiken hebben we de planning een beetje veranderd. Na ontscheping zijn we naar Scarborough gereden. Daar zijn we vorig jaar ook een paar keer geweest en we vonden het er allebei erg leuk. Ook is het even rijden en dus kon Han nog even een tukkie doen na de afgelopen gebroken nacht. Toen we Scarborough binnenreden was ze inderdaad een beetje opgeknapt. Ze wilde nog geen eten, maar wel een beker thee en de lucht en aanblik van mijn Engelse ontbijt was ook weer verdraagbaar. Het was koud in Scarborough, het voelde veel kouder aan dan gisteren in Nederland. Na het ontbijt zijn we wat muntjes gaan schuiven, een favoriete bezigheid van ons. De machine was ons gunstig gezind, dus hebben we een behoorlijk poosje kunnen spelen voor heel weinig geld.

We hadden het koud gekregen dus zijn we in hetzelfde restaurant van het ontbijt nog een bakkie koffie gaan drinken. Na de koffie zijn we weer naar Hull gereden, want daar zijn de winkels op zondagmiddag geopend. We wilden graag een simkaart voor de iPad hebben. Dat is gelukt, al had het activeren wat problemen. Gezien de ervaringen met de internetstick twee jaar geleden hadden we dat al verwacht, dus dat activeren hebben we in de winkel gedaan. De problemen werden door een vriendelijke T-Mobile verkoopster snel opgelost. Met een werkende intnetverbinding konden we de winkel verlaten. Op naar het hotel, waar we uiterst vriendelijk op typisch Engelse wijze ontvangen door een wat oudere dame. De “my love” en “sweetheart” waren niet van de lucht. We heben wel eens anders meegmaakt. Snel de auto leeggehaald en wat gaan eten. Dat kan in prima in het restaurant van de service area waar het hotel ligt. Han heeft wat lichts gegeten, dus dat ging ook al weer een beetje de goede kant op.

Alles bij elkaar was het een prima eerste dag in Engeland. Alleen voor Han was het nog niet helemaal geweldig, maar wel veel beter dan het vanochtend was.

Reageren is niet mogelijk.