Dag 9: 06-12-2009 : Even naar huis

Vandaag het laatste stuk van de terugreis. Net als op de heenreis hadden we weinig zin om op tijd op te staan en bij Flunch te gaan eten, dus hebben we weer besloten om het met de koffie en cake van het hotel te doen. Uitchecken hoeft in dit hotel pas om 12:00, dus dat gaf ons de gelegenheid om het allemaal rustig aan te doen. Om 11:40 waren de auto en wij klaar voor de reis naar huis. Het regende toen we opstonden en dat was niet minder geworden toen we vertrokken.

Vorige keer waren we langs de snelweg in België gestopt om iets te gaan eten. Dat was ons goed bevallen dus dat wilden we vandaag weer doen. Maar helaas bleek de zaak gesloten. We dachten nog even om dan maar in Breda wat te gaan eten, maar eigenlijk wilden we al eerder even de benen strekken en onze magen vullen. Dus voorbij Antwerpen de snelweg af en in Brecht een prima cafetaria gevonden. Nadat we gegeten hadden binnendoor naar Breda gereden en daar weer de snelweg op. Tijdens het eten was de regen opgehouden. Om ongeveer 17:20 waren we weer thuis.
We hebben een hele fijne vakantie gehad, met wisselend (veel) regen waar we weinig last van hebben gehad en zonnige dagen. We hebben deze keer 2054 kilometer gereden.
Nu een weekje werken en dan gaan we met een tussenstop een paar dagen naar Saarbrücken en omgeving. Daarover volgende week meer!

Reageren is niet mogelijk.