Engeland- Dag – Mislukte schoenenjacht

Vandaag hebben we ontbeten bij Morrisons in Morecambe. Dat konden we mooi combineren omdat daar volgens de fabrikant een winkel zit die een bepaald merk schoenen verkoopt waar ik altijd op loop.
De winkel was kennelijk in andere handen overgegaan, want ze ze hadden van dat merk (Padders) nog nooit gehoord. Niet erg, ik had nog twee adressen in de buurt van Blackpool en Morecambe is een leuk plaatsje dus we hebben ons toch wel vermaakt daar. Toen we uitgekeken waren zijn we naar Preston gereden, waar het tweede adres op mijn lijstje was. Die verkocht wel de schoenen van dat merk, maar niet het model wat ik wilde hebben. Dan maar door naar Cleveleys, dat zo ongeveer vastligt aan Blackpool. Die winkel was helemaal niet te vinden, en ook een erg vriendelijke en behulpzame politieagent kende die winkel niet. Dan maar niet, ik bestel ze wel via het internet en dan heb ik ze na drie dagen ook thuis. We hebben in Cleveleys een bakkie koffie (thee voor Han) gedronken in een pub waar zelfs een koekje bij geserveerd werd. Ongebruikelijk voor het Verenigd Koninkrijk, maar wel leuk en lekker. 😉

Ook nog wat boodschapjes gedaan in de drukke winkelstraat daar. We hebben onszelf een Monopolyspel cadeau gedaan. Niet de gewone versie, maar een zonder geld en kans en algemeen fondskaarten. In plaats daarvan gaat alles met een soort creditcard die je in een apparaat steekt. Het bord is ook niet vierkant maar rond.
De avondmaaltijd hebben we gebruikt in dezelfde pub in Blackpool waar we woensdag ook hebben gegeten, slechts 20 minuten rijden volgens TomTom. Dat zou ook het geval zijn geweest, maar doordat de promenade (boulevard) is opengebroken werd alle verkeer omgeleid door de stad en zo duurde het ritje naar de pub bijna een uur. Het eten smaakte er niet minder om en met een gevulde buik zijn we weer teruggereden naar het hotel. Ondanks de mislukte schoenenjacht hebben we een leuke dag gehad!

Reageren is niet mogelijk.