Een dagje Carlisle

Na de wat langere autorit van gisteren besloten we om het vandaag dicht bij huis te houden. We hadden de afgelopen dagen gemerkt dat de ruitenwissers van de Focus streepten. We hadden voor onze oude Focus wel eens eerder ruitenwissers gekocht in Engeland, dus besloten we om ze vandaag te laten vervangen. De Forddealer wilde de wissers er wel even opzetten. Alleen lukte dat niet. Omdat het stuur in in Engeland rechts zit vegen de wissers ook naar rechts. Deze wissers zitten vast met een clip en die zit in Engeland nét andersom. Dus alleen de achterwisser kon worden vervangen. Volgende week gelijk maar even in Nederland de ruitenwissers maar laten vervangen, voor het strepen te erg wordt. Daarna zijn we Carlisle zelf ingereden, waar we ondanks de kerstdrukte een goed plekje vonden in de enige parkeergarage die Carlisle rijk is. Het is een gezellige stad, met op een plein een erg leuke kerstmarkt die behoorlijk Duits aandoet.

Na nog wat kleine spulletjes gekocht te hebben zijn we naar Morrisons gereden om daar ook nog wat kleine dingen te kopen, om te eten en om de tank van de Focus vol te gooien. We hadden een rustige avond in het hotel waar we de semi-finale van de Britse X-Factor live op de tv konden volgen. Morgen weer naar de ferry, dus richting huis.

Reageren is niet mogelijk.