Info over ons

Wij zijn Bugs en Han. Al bijna 21 jaar gelukkig getrouwd en wonend in het westen van Nederland. Bij ons wonen drie poezen, Izzy, Garley en Abby. Zij hebben hun eigen homepage waarvan de link bovenin bij de links van dit blog staat.

We houden allebei van reizen en zijn allebei gek op Engeland en Amerika. Bugs is al héél vaak in Amerika geweest. Ik helaas pas één keer. Tja het is een beetje duur om er te komen dus kiezen we eerder voor een paar korte trips dan voor één lange naar Amerika. Wie weet komt het er binnenkort nog eens van om naar Amerika te gaan. Voor korte trips zijn we te vinden in Nederland, Engeland, Duitsland, Luxemburg en België. Aan Frankrijk hebben we allebei “een broertje dood”. We zijn daar alleen als het moet, dus bijvoorbeeld op doorreis van Nederland via België en Frankrijk naar Duinkerken om de boot naar Engeland te pakken. We slapen wel eens ’n nachtje in Frankrijk maar ook dan alleen als we op weg zijn naar Engeland.

Ik heb nog geen idee of ik echt met dit weblog ga werken maar het is in ieder geval wel leuke ervaring om met deze te rommelen. De bedoeling van dit weblog zou kunnen zijn om soms een stukje te schrijven van onze vakanties en korte trips en andere vrijetijdsbestedingen. Misschien ook gewoon zomaar eens een stukje. Vandaar ook de titel, die ik voor het blog gekozen heb “Vitamine V”. Dit staat voor energie op doen door het doen van leuke dingen in je “Vrije Tijd”. Leuke dingen die je weer energie geven kan natuurlijk van alles zijn. :-)

Of het er echt van gaat komen dat er hier regelmatig wat komt te staan, dat weet ik nog niet.

De kreet die Diddle in de header uit “Werken is een hinderlijke onderbreking van je vrije tijd” is er een van Bugs. Het is eigenlijk zelfs zijn lijfspreuk.

Gelukkig hoeft Bugs zijn vrije tijd niet meer hinderlijk te laten onderbreken. Hij werkt al twee jaar niet meer. We hebben door de coronapandemie besloten dat het welletjes was met werken. Liever zuiniger leven en bij elkaar blijven dan beiden het risico lopen op ernstig ziek worden. Eind dit jaar is hij officieel met pensioen. Als de coronapandemie ECHT over is willen we weer dagtrips gaan maken en zullen er ook weer stukjes in het blog verschijnen.

Reageren is niet mogelijk.