Een kleine week München

Na een paar dagen thuis te zijn geweest na onze vakantie in Engeland zijn we weer vertrokken naar München. Wel even bij onze Forddealer langsgereden voor het vervangen van de ruitenwissers. Dat ging deze keer uiteraard zonder problemen. Ook deze keer hebben we de reis naar München onderbroken door in Saarbücken te overnachten. Er valt over deze vakantie niet zo heel veel te vertellen, we waren beiden nogal verkouden. We voelden ons niet echt ziek, maar we hadden weinig energie. Dus zijn we lekker alle dagen in München gebleven en hebben we geen uitstapjes naar Oostenrijk gemaakt. Ook een tripje met een kabelbaan hebben we laten schieten tot een volgende keer. We kwamen wel terecht in een winkelcentrum waar een grote modelspoorbaan stond opgesteld. We hebben daar erg van genoten. We hebben er een hele poos naar staan kijken en filmpjes van gemaakt.

Ondanks de verkoudheid hebben we het erg naar ons zin gehad en kunnen we terugkijken op twee hele leuke vakanties!

Reageren is niet mogelijk.