Duitsland Dag 6: Nog een rondje München

Over vandaag valt niet zo heel veel te schrijven. Na het ontbijt hebben we een Media Markt opgezocht waar we nog niet geweest waren. Daar zagen we een draadloze koptelefoon van Sony die we al heel lang wilden hebben maar nog nooit in een winkel hadden gezien. En je wilt zo’n ding toch eerst even passen of het wel lekker zit dus daarom hebben ‘m nooit via internet besteld. Nou, hij zat prima, maar het was het laatste exemplaar, dus de koop ging niet door. We besloten om nog even naar de Media Markt te gaan waar we vrijdag ook zijn geweest, dat is tenslotte de grootste ter wereld en misschien hadden ze er daar wel meer op voorraad. Dat was niet zo, wel een ander model, ook van Sony, en eigenlijk vonden we die nog beter dus de koop was snel gesloten.

We hebben langer en uitgebreider dan vrijdag rondgekeken in deze Media Markt. Nadat we echt waren uitgekeken hebben we nog wat gedronken, wat andere kleine boodschapjes gedaan en nog wat spulletjes gekocht bij Conrad. Aan het eind van de dag waren we moe en hebben we heel makkelijk bij McDonald’s gegeten. Ik bestelde er twee salades bij maar we lusten allebei de saus niet die ze erbij serveren dus ik vroeg of we daarvoor in de plaats mayonaise konden krijgen. Het meisje achter de balie reageerde geschokt toen ik dat vroeg. Met grote ogen zei ze “mayonaise, bij de salade????”.
Ze gaf het wel, maar ik denk dat ze het naderhand wel thuis en of aan haar collega’s heeft verteld. De salade was in ieder geval een stuk beter te bikken.

Aangekomen in het hotel hebben we er een rustige avond van gemaakt. Morgen weer een lange rit voor de boeg, want dan gaan we weer richting Nederland, met een tussenstop in Moers.

Reageren is niet mogelijk.