Hannover en weer naar huis

We zijn gistermorgen op tijd opgestaan. Het ontbijt in Hotel Melle was zoals we van een “Van der Valk ontbijt” gewend zijn, zeer uitgebreid. We hebben op ons gemakje ontbeten en daarna zijn we richting Hannover gereden. Het weer was prima. Af en toe wat bewolkt maar de meeste tijd zon en een prima temperatuur.

Hannover is een erg leuke stad om te winkelen wat we dus ook gedaan hebben. Je kunt de auto midden in de stad kwijt in de parkeergarage van Kaufhof. De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam in Hannover. We gaan er zeker nog een keer terug. Ik heb er eindelijk het fleece vest gevonden waar ik al zolang naar op zoek was!
Vrijdagavond hadden we bij Kaufhof asperges met gebakken aardappelen en een schnitzel gegeten. Dat smaakte zo goed dat we dat zaterdagavond maar weer gegeten hebben.
Rond half acht waren we pas weer thuis in het hotel. We hebben eerst nog een bakkie koffie gedronken in het restaurant en zijn daarna naar onze kamer gegaan. De rest van de avond hebben we doorgebracht met lezen, beetje internetten en het kijken van de finale uitzending van “American Idol”. We hebben de beide finalisten zien zingen en een stuk van de laatste aflevering gezien maar toen ging het lampje uit bij Bugs. Het laatste stuk kijken we vanavond. We zijn best benieuwd wie er nou uiteindelijk gewonnen heeft. Onze voorkeur gaat uit naar Lauren Elaina.

Vanochtend schrokken we pas om 9.15u wakker. We hebben echt heerlijk geslapen daar. Het ontbijt in het hotel is in het weekeinde tot 11.00u dus we waren nog ruim op tijd. Na uitgebreid ontbijten en spullen inpakken zijn we weer richting Nederland gereden. We zijn inmiddels bijna thuis. Volgens de routeplanner hebben we nog 14 minuutjes rijden voor de boeg. Het was al met al een zéér geslaagd weekende. We sluiten het verjaarsweekeinde van Bugs af met een pizza bezorging. Lekker makkelijk eten.

Reageren is niet mogelijk.