Duitsland – Dag 2: Naar München

We hebben heerlijk geslapen vannacht. De plek waar het hotel staat is erg rustig waardoor het lekker stil was. We zijn de dag rustig begonnen. Het ontbijt was zoals we verwachten konden van dit hotel, uiterst karig. Je moest zelfs vragen om brood en een gekookt eitje zat er niet in. In dit hotel hebben we op de terugweg naar huis nog één overnachting en daarna komen we er nooit meer. De kamer zelf is okee maar de rest……, prut!

Om 12:15u zaten we in de auto en gingen we na een peut-stop richting München. Het was vandaag erg warm buiten, rond de 29 gr. In de auto hadden we er door de airco geen last van maar stap je even uit dan valt de warmte als een deken over je heen. Het was onderweg héel erg druk en door files en wegopbrekingen kwamen we veel later in München aan, dan dat we gepland hadden.

We hebben vandaag makkelijk gedaan met eten en een bezoekje MacD gedaan. Daarna richting hotel waar we weer héél vriendelijk ontvangen werden. We hebben via email gevraagd om dezelfde kamer, als die we afgelopen december hadden en die kregen we ook 🙂

Vanavond lekker rustig aan. Morgen blijven we in München. We moeten in ieder geval op zoek naar een regenjack voor mij want ik heb vergeten een jas mee te nemen. Ook het T-Mobile kaartje van beide telefoons moet even opgewaardeerd worden.

Reageren is niet mogelijk.