Ziezo, het blog is er klaar voor!!

Het blog is fysiek klaar voor het ontvangen van berichten.  🙂

Beetje pech met installeren had ik wel. Via het controlpanel van m’n webhost heb ik automatisch een wordpress blog kunnen installeren. Dat ging heel soepeltjes. Eerst even rondgekeken en uiteindelijk een mooi thema gevonden. Dat thema was in het Engels dus heb ik het vertaald. Toen bleek dat ik een oude wordpress versie had. Update gedaan van 2.1 naar 2.3. Alles ging okee, ook met het vertaalde thema.

Daarna zag ik in mijn beheerscherm staan dat ik een verouderde versie draaide. Ja hee, wat nou dan weer.  Blijkt dat de Nederlandstalige versie 1 stapje achterloopt op de nét nieuw uitgekomen Engelstalige versie. Okee, dan maar weer updaten. Na de update blijkt dat mijn zojuist vertaalde theme op sommige punten niet meer goed functioneert omdat de nieuwe 2.5 versie meer mogelijkheden heeft. 🙄
Ik baalde wel even dat m’n werk voor niks bleek geweest maar uiteindelijk heb ik er wel van geleerd.

Via Helen (bedankt!!) kreeg ik een script tegen spammers en ze gaf me ook een link voor thema’s. Op die thema link vond ik niets voor versie 2.5 maar ik vond ze wel via google. Door mijn eerder opgedane vertaalervaringen was het nieuw gevonden theme vrij snel vertaald. Ik ben eigenlijk langer bezig geweest met het maken van het header-plaatje, dan met het vertalen.

Enfin, ons blog is helemaal up to date en er nu klaar voor 😀

Reageren is niet mogelijk.