Duitsland – Dag 7 – Naar huis met een tussenstop

Vandaag moeten we alweer vertrekken uit dit fijne hotel. Na nog een keer van het geweldige ontbijt te hebben genoten zijn we naar de kamer gegaan om de laatste spulletjes bij elkaar te pakken. Nadat de auto was volgeladen zijn we naar de receptie gegaan om uit te checken. Wat is het personeel van dit hotel toch vriendelijk! We zeiden dan ook dat we weer graag bij ze te gast willen zijn de volgende keer dat we in München zijn.

Na het verlaten van de hotelgarage hebben we eerst een Aralpomp opgezocht en daar de auto volgegooid met zowel benzine als flesjes Mountain Dew.
Vervolgens zijn we nog even naar de Media Markt gereden om een usb stick te kopen voor de laptop voor extra geheugen. De stick die we hadden heeft het maar korte tijd gedaan, dus nooit meer een Lacie product voor ons. Ik heb ook nog een draadloze hoofdtelefoon van Sony gekocht, twijfelde al lang of ik die wilde kopen en op het laatste moment toch maar de knoop doorgehakt. En toen was het echt tijd om de autobahn op te zoeken.

De rit naar Rüsselsheim verliep vlot en zonder files. Gezien de ervaringen van de vorige week hebben we vòòr we naar het hotel gingen gegeten. Dat was maar goed ook, want wéér was het restaurant gesloten. Ook deze keer kregen we niet direct de kamer die we geboekt hadden. En ondanks dat er ander personeel stond dan vorige week hadden ze dezelfde, ongeïnteresseerde klantonvriendelijke houding. Deze keer waren we er op voorbereid en hadden we al bij voorbaat besloten om ons er weinig van aan te trekken. Voor dat we de piepkleine lift in konden hebben we van de vloer van de lift nog een dienblad met volle flessen Cola en snacks (waar nog niet van gegeten was) verwijderd anders pasten we niet in de lift.

We hebben een relaxte avond gehad. Morgen het laatste stuk naar huis.

Reageren is niet mogelijk.