Een feestdag en vakantie!

Vandaag is het een bijzondere dag. Niet alleen het begin van mijn vakantie maar ook is het onze trouwdag. Acht jaar alweer en we genieten er nog steeds van! Ook dit jaar gaan we weer op vakantie naar Engeland, via Rotterdam-Europoort naar Hull. En net zoals vorig jaar gaan we een paar dagen naar Wakefield in de buurt van Sheffield en een paar dagen naar Lancaster. We konden het rustig aan doen vandaag. Op zaterdag verwachtten we weinig files dus zijn we even naar vieren in de middag pas naar Rotterdam gereden. Inderdaad zonder files en omstreeks 17:30 stond onze nieuwe Focus voor de eerste keer op het cardeck van de ferry.

Ook deze keer hebben we suite aan boord met televisie, minibar en nog meer. Na het eten (wat ons prima smaakte) zijn we naar de hut gegaan om live naar X-Factor UK te kijken. Het schip was inmiddels al vertrokken, vroeger dan we in ons hoofd hadden. Han heeft snel een anti-zeeziekte pilletje ingenomen. Tijdens X-Factor kreeg ik last van mijn darmen, zodat ik het een groot deel van de uitzending heb gemist. Toch knapte ik alweer snel op. In tegenstelling tot Han. Het anti-zeeziekte pilletje was kennelijk toch te laat ingenomen. Het schip schommelde behoorlijk door de harde wind en Han is de hele overtocht zo misselijk geweest als een kat.

Reageren is niet mogelijk.