Morecambe, Lancaster en Blackpool

Vandaag zijn we een beetje in de buurt van het hotel gebleven. Na het ontbijt bij Morrisons in in Morecambe zijn we daar even gebleven om over de promenade te wandelen. We hebben wat van onze favoriete schuifspelletjes gedaan en daarna een Costa Coffee opgezocht en daar een bakkie genomen. Het begon te regenen en te waaien dus ik zei tegen Han, dat ik de auto wel even zou halen. Het heeft geen zin om allebei nat te worden toch? We zijn toen naar Lancaster gereden, dat pal tegen Morecambe aan ligt. Daar hebben we rondgekeken bij ASDA, een soort grote Hema maar dan ook met levensmiddelen. Het ging mij om de kleding en ik ben daar goed geslaagd. Drie spijkerbroeken en drie overhemden voor omgerekend nog geen 40 euro. Nadat we uitgekeken waren bij ASDA zijn we naar Blackpool gereden. Blackpool is niet meer wat het geweest is. Natuurlijk is het winter, maar de sfeer is er een beetje weg. De promenade is verbouwd, de oude trammetjes zijn of worden vervangen voor nieuwere, de arcades zijn vroeg dicht op één na…… volgend jaar slaan we Blackpool waarschijnlijk over. Wat niet wegneemt dat we daar nog wat spulletjes hebben gekocht bij Boots (de drogist) en erg lekker hebben gegeten bij onze inmiddels vaste pub.

Daarna naar teruggereden naar het hotel, onderweg genietend van Michael Bublé. Het was een lekker relaxte dag. Morgen verlaten we het hotel en gaan we weer naar de ferry in Hull (maar niet rechtstreeks).

Reageren is niet mogelijk.