Via Scarborough naar Hull

Vandaag het eerste stuk richting Nederland. Nadat de bagage in de Focus was geladen zijn we eerst naar Chorley gereden om te ontbijten bij (hoe kan het ook anders) Morrisons. Ook hebben we nog wat flessen Mountain Dew ingeslagen en kattenvoer voor Izzy gekocht. Dat kattenvoer is in Engeland aanmerkelijk goedkoper dan in Nederland dus nemen we altijd een flinke hoeveelheid mee. Ook de Focus was toe aan een ontbijtje dus na de inkopen in de supermarkt hebben we de auto volgetankt bij het benzinestation van Morrisons. Daar hebben we al een tijdje een spaarkaart van, die ik altijd trouw laat scannen na een tankbeurt. Bij het afrekenen van de benzine gaf de kassamedewerker mij een voucher, te besteden bij….. de supermarkt. Er stond welliswaar geen verloopdatum op die bon, maar voor de zekerheid zijn we toch nog even naar binnengegaan en hebben nóg meer kattenvoer gekocht. Met nóg meer korting, want de bon was 5 pond waard. Izzy heeft weer niets te klagen.

We zijn na het tanken en de boodschappen de oversteek gaan maken van west naar oost Engeland. In de loop van de middag kwamen we aan in Scarborough. Het is daar een stuk gezelliger dan in Blackpool, veel lichtjes, alles was open en het was er druk en gezellig. Wat ons deed besluiten om volgend jaar op vakantie te gaan in dit gedeelte van Engeland. Na de korte maar leuke tussenstop in Scarborough zijn we in het donker teruggereden naar Hull, waar de ferry al op ons lag te wachten. We konden direct aan boord, hebben lekker gegeten en we hebben de avond doorgebracht (net zoals vorig jaar) met het kijken naar de finale van X-Factor UK. De ferry was inmiddels al vertrokken. De zee was een stuk rustiger dan op de heenreis, Han had het reispilletje op tijd ingenomen en mijn buik deed ook geen rare dingen. We hadden dus een comfortabele overtocht en een goede nachtrust.

Reageren is niet mogelijk.