Düsseldorf

Nog even een stukje over een dagje uit van 18 en 19 december 2011, wat we nog niet beschreven hadden.

Na een weekje thuis te zijn geweest na onze Engelandreis vertrokken we voor een kort bezoek aan onze oosterburen. We gingen het vrij nieuwe hotel van v/d Valk in Düsseldorf uitproberen. En dan maar gelijk goed, niet in de standaardkamer (die bij v/d Valk altijd uitstekend zijn!) maar we hadden een suite geboekt. Toen we aankwamen hebben we de auto eerst in de gratis parkeergarage gezet. De ontvangst bij de receptie was (in het Nederlands) heel hartelijk. En de kamer overtrof onze stoutste verwachtingen. Alles was er, twee grote flatscreen televisie’s (één in het woongedeelte en één in het slaapgedeelte) en zelfs een blue-ray speler met iPod dock. Ook het gebruik van de minibar was in de prijs van het arrangement inbegrepen. Uiteraard was er ook een jacuzzi aanwezig.

We hebben lekker gegeten in het restaurant en een fijne en rustige avond gehad. Na een goede nachtrust en een prima ontbijt zijn we de stad in gegaan. Düsseldorf is een van onze favoriete steden waar we onze vaste adresjes graag aflopen/rijden, zoals de Media Markt en Conrad. Zelf ben ik goed geslaagd voor twee jasjes en voor Han zagen we een mooie rugtas.
Aangezien we maar één nacht in Duitsland hadden geboekt was het alweer tijd om naar huis te gaan. Wat we komend jaar gaan doen met de vakantie’s is nog niet bekend, maar de verslagen zullen we zeker op Vitamine V plaatsen!

Reageren is niet mogelijk.