Naar Freiburg en weer eens gezwommen

We hebben een hartstikke leuke dag gehad vandaag. We waren ruim op tijd wakker en hebben eerst even lekker op de laptop en ipad zitten tutten. Rond een uur of 9.30u zijn we naar beneden gegaan voor het ontbijt. Da’s prima verzorgd. Eigenlijk is dat bij elk Mercure hotel wel het geval, behalve bij het hotel van deze keten in Rüsselsheim. Echt waar Mercure Rüsselsheim is een grote no-no als je naar een goed hotel wilt. Ze vinden het al teveel om voor brood bij het ontbijt te zorgen. Wat een schril contrast met alle andere Mercure hotels waar we zijn geweest.

Na het eten zijn we naar Freiburg gegaan. Wat een leuke stad! Ik heb van Bugs nieuwe Bose boxjes gekregen voor aan de laptop. Die kunnen we de rest van de week gebruiken voor beter geluid bij het kijken van beeldmateriaal via de laptop. Helaas kunnen we niet het beeld van de laptop via een hdmi kabel naar de flatscreen leiden. Aansluiten is geen probleem maar je kunt met de hotel-afstandsbediening niet overschakelen naar de extra hdmi aansluiting. Hotel afstandsbedieningen voor de TV zijn minder uitgebreid dan diegene die we thuis hebben.
Eind van de middag hebben we bij Kaufhof wat gegeten en rond een uur of 17.00 zijn we teruggegaan naar het hotel.

Ik heb even een filmpje gemaakt van de suite. Het beeldmateriaal is niet overal even scherp maar het gaat om het idee. 😉

We hebben vanavond gezwonnen in het zwembad van het hotel. Vanmiddag nog even badkleding gekocht want dat hadden we allebei niet. Naseizoen, dus we zijn nog voor een koopje geslaagd ook. Mijn badpak was 5 euro en de short van Bugs 7 euro. Zo kun je nog eens om badkleding gaan. Het zwembad is bij ons op de etage dus makkelijk. Badpak/zwembroek aan in de suite, badjas aan en hoppa naar het zwembad. We hebben ervan genoten. Het was voor mij echt jaren geleden dat ik voor het laatst gezwommen had en Bugs was zelfs nog nooit in een zwembad geweest. Morgen gaan we weer. Het is een heerlijke dagafsluiting.

Reageren is niet mogelijk.