Naar Konstanz

We hebben weer een leuke dag gehad. We waren vandaag wat later wakker dan gisteren. We hebben niet lang getreuzeld op de kamer maar zijn lekker op tijd gaan ontbijten. Na het ontbijt nog even naar de kamer en toen op weg naar Konstanz, het doel van vandaag. Da’s nog twee uur rijden. Dat komt omdat we een stuk moesten rijden waar geen autobahn is. Je rijd binnendoor, door o.a. een stel stadjes/dorpen. Op zich niet zo heel erg want zo zie je ook nog eens wat.

Helaas was het vandaag een beetje heiïg. Dan zijn de foto’s toch minder mooi. We hebben af en toe even de zon gezien. De temperatuur was gelukkig wél prima en géén regen.

Een van de prachtige stukjes natuur op weg naar Konstanz
Een van de prachtige stukjes natuur op weg naar Konstanz

We hebben nog een uurtje een electrisch bootje gehuurd en over de Bodensee gevaren. Men een hoge golven daar, dat verwacht je toch niet. Ik vond het in het begin maar eng. Dat bootje schommelde als een gek.

Uitzicht op de Bodensee waar het botenverhuurbedrijfje was en ook de haven.
Uitzicht op de Bodensee waar het botenverhuurbedrijfje was en ook de haven.

In Konstanz eerst even naar de Media Markt geweest want de muis van de oude laptop heeft het begeven. Ze hadden daar ook de door ons gezochte blizzard authenticators die we gebruiken voor het beveiligen van onze World of Warcraft accounts. Koop je die bij Blizzard dan kost dat 16 euro en nu hebben we ze voor nog geen 10 euro.

We waren rond 20.45u weer in het hotel. We zijn lekker nog even gaan zwemmen. Ik maakte me daar een smakkerd zeg. Dan pas je op om niet uit te glijden en dan juist gaat het mis. Morgen zal ik wel wat blauwe plekken hebben. Nah ja…, kon erger aflopen. Ik heb nu alleen een beetje stijve enkel. Komt weer goed. 🙂

De nieuwe muis die we vanmiddag hebben gekocht werkt prima!

Reageren is niet mogelijk.