Eerst de Media Markt, dan pas naar huis

Vandaag werd ik laat wakker. Han was al op, maar maakte mij zachtjes wakker met de mededeling dat het nu toch wel écht tijd was om er uit te komen. Na het aankleden zijn we gaan genieten van het ontbijt. Daarna was het tijd om de spullen in de auto te laden. Buiten was het inmiddels al aardig warm. De Focus stond gelukkig in de parkeergarage, zodat we niet in een snikhete auto hoefden te stappen. We zijn niet gelijk naar huis gereden, eerst moest de Focus nog een ontbijtje hebben (benzine) en we wilden Düsseldorf toch niet verlaten zonder een bezoekje aan onze favoriete Media Markt. Daar hebben we nog een tasje gekocht voor Han’s nieuwe camera, een stekkerdoos en een hebbedingetje, een audiostreamer die via blue tooth audiosignalen van bijvoorbeeld een telefoon of iPad naar externe boxen of een versterker kan sturen. Erg leuk!

Toen toch maar naar huis. De temperatuur liep buiten de auto op tot 27 graden, maar in de auto hadden we dankzij de airco nergens last van. Tegen half 5 reden we de straat weer in. 2455 kilometer gereden in deze 6 dagen, maar daar hebben we behalve de wegopbrekingen en files eigenlijk weinig erg in gehad. De ruimte in de Focus en de cruisecontrol en airco deden de kilometers wegvliegen. Dat is ook met de aflopen week gebeurd, de dagen zijn weggevlogen. We kunnen terugkijken op een fijne vakantie, waarin het weer goed meewerkte, de hotels werkelijk prima waren en waarin we veel leuke dingen hebben gedaan.

Maar we gaan nog vaker weg dit jaar, dit was eigenlijk alleen nog maar een voorproefje. Uiteraard brengen we daar weer verslag over uit!

Reageren is niet mogelijk.