Kleine week Noord Engeland

Ons weekje Engeland zit er bijna op. Alleen vannacht nog terugvaren met de ferry.

We hebben het erg naar ons zin gehad. Wat regen en sneeuw gehad maar niet wat ons belette om vakantie te vieren. We logeerden deze week in een Premier Inn. Dat is prima bevallen. Wat een klantvriendelijke behandeling krijg je daar zeg én de kamers zijn prima in orde.
We zijn deze keer in een deel van Engeland geweest waar we allebei nog nooit geweest waren. Leuk om samen nieuwe dingen te ontdekken.

Gisteren waren we laat thuis. We zijn naar Manchester geweest naar het grootste winkelcentrum van Engeland (Trafford Center). Echt tof daar! Terugrijden was iets minder omdat we een behoorlijke lading sneeuw te verwerken kregen. We deden er daardoor 2x zo lang over om terug te komen in het hotel.

Vandaag beter weer. Geen sneeuw of ijzel maar alleen regen. Dat boeit niet zo. Nog een half uurtje dan zijn we in Scarborough. Daar drinken we een kop koffie/thee en dan richting ferry waar we lekker weer een suite aan boord hebben. Heerlijk is dat om bewegingsvrijheid te hebben tijdens de reis. Morgen rond een uur of negen varen we de haven van Rotterdam weer binnen. Nu maar hopen dat er thuis niet al teveel sneeuw valt vandaag, dan zijn we redelijk op tijd thuis. Boodschappen halen hoeft niet. We hebben nog genoeg in huis.

Reageren is niet mogelijk.