Naar München via Saarbrücken

Enkele dagen na terugkomst uit Engeland zijn we er wéér voor een weekje op uitgetrokken. Naar Duitsland dit keer. De komende tijd zal ik onze reis beschrijven, en dit is dus het eerste berichtje.

Twee dagen voor vertrek hebben we winterbanden onder onze Ford Focus laten monteren, verplicht in Duitsland en ook in Oostenrijk waar we ook een kort bezoek aan willen brengen. We verblijven vijf nachten in München, maar op de heen en terugreis slapen we een nachtje in Saarbrücken, zo splitsen we de reis op in twee dagen met omstreeks 450 km iedere dag. Saarbrücken ligt niet echt op de route naar München, maar gezien de ervaringen van vorig jaar bij Mercure in Rüsselsheim hebben we besloten om deze keer een kleine omweg te maken en in een Mercure hotel te slapen waar we al vaker zijn geweest en goede ervaringen mee hebben.
Omstreeks 11 uur zijn we vertrokken en met een korte stop bij AC Weert voor de lunch zijn we via Luik naar Saarbrücken gereden. Waar we vriendelijk werden ontvangen en een prima kamer kregen. De avondmaaltijd hebben we in het restaurant van het hotel gebruikt en ook die was uitstekend. Een goed begin van deze reis! De Focus stond pal onder het raam van onze kamer geparkeerd, en we konden zien dat het knap koud zou worden vannacht. Dat wordt krabben morgenochtend!

Reageren is niet mogelijk.