Naar München

Toen we wakker werden en uit het raam keken was de Focus inderdaad totaal wit. Het was -8 graden geweest vannacht. In München zullen we geen last hebben van ijs op de auto, daar staat de Focus alle nachten in de parkeergarage van het hotel. Eerst maar aankleden en ontbijten. Daarna heb ik de overnachtingsspulletjes in de auto geladen en de ramen ijsvrij gemaakt. Vervolgens zijn we op weg gegaan voor het tweede deel van onze reis, maar niet voordat we de tank hadden volgegooid. De Focus had ook zin in een ontbijtje!

De reis verliep zonder veel bijzonderheden. We hebben veel sneeuw gezien onderweg. Bij een stop om wat te eten en wat te drinken onderweg kon Han daar goed foto’s van maken. Duitsland is net zoals Engeland een mooi land, en genietend van het uitzicht en een lekker muziekje aan verliep de reis snel. Han kon ook nog gebruik maken van de iPad, de Duitse simkaart werkte prima, voor € 4,50 de hele dag onbeperkt internet.
Het was donker toen we aankwamen bij het hotel. We hadden verzocht om dezelfde kamer als de vorige keren dat we er waren, wegens de ligging en het geeft een beetje gevoel van “thuiskomen” ook. Die kamer was inderdaad voor ons gereserveerd. Ook deze keer hebben we de maaltijd in het hotel gebruikt, en die was mogelijk nog beter dan de vorige avond. Internet van het hotel was in tegenstelling tot de vorige keren gratis, maar het haperde wel een paar keer. Morgen beter….. Aflevering van The Voice of America gekeken op de laptop en daarna zijn we gaan slapen.

Reageren is niet mogelijk.