Een rustige Duits-Oostenrijkse zondag

Vandaag is het zondag, dus rustig aan. De planning voor vandaag is een ritje naar Oostenrijk. Dat kan niet zonder autobahnvignet, dus die hebben we weer vlak voor de grens gekocht bij een benzinestation. We zijn eerst naar Sankt Johann in Tirol gereden. Daar was niet zo heel veel te beleven, op een half bevroren riviertje na. Daarom zijn we net als twee jaar geleden naar Kufstein gereden. Ook dit jaar was het kleine maar gezellige kerstmarktje er weer, dus daar hebben we wat rondgeslenterd. Daarna was het tijd voor een lichte maaltijd voor ons. Daarna weer richting München, maar niet voordat we de Focus volgetankt hadden met voordelige Oostenrijkse benzine. Gezien de ervaringen van gisterenavond hadden we geen zin om nog eens van het buffet in het hotel gebruik te maken. We hadden allebei zin in McDonald’s dus dat is het dan ook geworden. Terug naar het hotel, waar we een lekker rustige avond hebben gehad.

Reageren is niet mogelijk.