Winkelen in München

Onze laatste dag in München alweer van deze vakantie. Zaterdag vonden we het zo leuk in de stad, dat we besloten om daar nog eens rond te kijken, en we wilden ons deze keer niet beperken tot Karstadt alleen. Wel hebben we de Focus geparkeerd in de parkeergarage van Karstadt. We hebben rondgekeken in de stad, verschillende kleine spulletjes gekocht en zijn ons een beetje gaan oriëntieren voor nieuwe smartphones, want binnen niet al te lange tijd kunnen we ons abonnement weer verlengen. Han heeft om te proberen een zakje met gepofte kastanjes gekocht. Het is echt reuze gezellig in de binnenstad van München, wat ons deed besluiten om volgend jaar weer terug te komen. Moe van het geslenter zijn we weer naar het hotel gereden, waar ook het restaurant weer gewoon open was. We hebben weer prima gegeten, het was er gezellig en het personeel was vriendelijk en heeft duidelijk plezier in hun werk. Jammer dat we morgen weer weg moeten.

Reageren is niet mogelijk.