München – Saarbrücken

Vandaag moeten we echt weer richting Nederland gaan rijden. Net zoals op de heenweg gaan we via Saarbrücken. Na het ontbijt de auto volgeladen, uitgecheckt uit dit fijne hotel en een benzinepomp van Aral opgezocht. We hebben twee soorten vloeistoffen ingeslagen: uiteraard benzine voor de Focus, maar ook een aantal flesjes Mountain Dew, want daar kun je nooit genoeg van hebben. 😉
Na een weinig bijzondere rit over de autobahn, slechts onderbroken door een koffiestop, kwamen we aan het eind van de dag aan bij ons hotel. Waar we ook dit keer weer uitstekend hebben gegeten. De kamer was goed, alleen erg warm en daar kreeg ik midden in de nacht last van. Ondanks de kou buiten dan toch maar een een raam open en dat hielp. Dus toch nog redelijk kunnen slapen.

Reageren is niet mogelijk.