Weekendje Düsseldorf

Een paar weken geleden rijpte bij mij het plan om met Valentijn een weekendje naar v/d Valk Düsseldorf te gaan. Het is niet bij een plan gebleven, ik heb het ook geboekt. Valentijn valt wat ongelukkig dit jaar, op donderdag. Dus Valentijnsdag waren we gewoon thuis, maar de dag daarna, vrijdag dus, zijn we naar Düsseldorf gereden. Niet in een suite dit keer, maar in een gewone standaardkamer. Dat gewoon kun je er wel vergeten, de kamer is groot en luxe met een prachtig uitzicht. Het verschil met de suite is geen dubbele kamer, geen minibar en geen bubbelbad.

Img_0086

Img_0087

Img_0088

Bij het arrangement zat wel 2 x ontbijt en 2 x diner inbegrepen, en van alle maaltijden hebben we echt genoten. Op zaterdag zijn we lekker de stad in geweest en hebben onze favoriete winkels bezocht. Het is dan fijn thuiskomen in dit fijne hotel en dan rustig te kunnen genieten van een goede maaltijd. Zondag na het ontbijt weer terug naar huis. Het was een fijn weekend, en zeker voor herhaling vatbaar!

Reageren is niet mogelijk.