Dag 1: Eindelijk vakantie

Zoals de titel zegt, eindelijk is het vakantie geworden, al is het deze keer dan maar een weekje. Tijd om naar het buitenland te gaan dus. Ik heb al jaren een eigen versie van de vroegere reclamecampagne; in plaats van lekker uit in eigen land roep ik altijd lekker weg uit eigen land. 🙂

Duitsland weer, deze keer. En net zoals vorig jaar naar het Zwarte Woud, het hotel met de suite en het zwembad. Dat is ons zo goed bevallen dat we tijdens ons vorige verblijf al besloten om dit hotel vaker te bezoeken. We zijn op tijd opgestaan en even na 10 uur reden we de straat uit. De 631 km hebben we met 2 stops gereden, een voor koffie, broodjes en een opwaardeerkaart voor de telefoon en een keer om de tank van de Focus op te waarderen. 😉

Na een reis zonder noemenswaardige files maar wel met veel wegopbrekingen zijn we in het hotel aangekomen. Het avondeten hebben we in het hotel gebruikt, en dat was prima. Na het eten nog even naar het zwembad die we helemaal voor ons zelf hadden. Wat een luxe!
Daarna nog even op de laptops geklooit en toen was het tijd om te gaan slapen. Zoals gewoonlijk gaan we morgen na deze lange autoreis niet al te ver rijden.

Reageren is niet mogelijk.