Dag 2: Een zonnige dag in Freiburg

Ik werd al vroeg wakker vanochtend. Duurt altijd even voor ik uit het werkritme kan stappen. Maar zo kon ik wel mooi het eerste blogje van deze vakantie schrijven. 😉

Na het aankleden hebben we prima ontbeten. De Focus stond al op ons te wachten op het parkeerterrein. Zoals ik al schreef rijden we de dag na aankomst liever niet te ver, dus stond net zoals vorig jaar een bezoekje aan Freiburg op het programma. Dat is maar 45 minuten rijden, dus dat is te doen. We hebben de Focus in het centrum in een parkeergarage gezet en toen we daar uit liepen kwamen we vrijwel direct een T-Mobilewinkel (of zoals het in Duitsland heet een Telekomwinkel) tegen. Dat kwam goed uit, want het tegoed op de iPad van Han was op. Die hebben we dus gelijk opgewaardeerd. We zijn op ons gemakje verder gewandeld, tot we bij een een pleintje kwamen met allemaal bankjes. Een typisch Duits pleintje, mét een ijssalon. Dus na het nemen van wat foto’s hebben we samen lekker zitten genieten van een ijsje. De temperatuur liep inmiddels steeds verder op en de zon was ook aanwezig.

Img_0086

Nadat we uitgekeken waren zijn we naar de auto gewandeld om een bezoek te brengen aan de Mediamarkt. De adapter om de iPad op te laden in de auto was stuk gegaan zondag, en ik wilde graag een dockingstation en een setje speakers voor mijn nieuwe Samsung tablet. Ze hadden alles wat we wilden, uiteraard goedkoper dan in Nederland (we hadden thuis de prijzen al vergeleken). Vooral het speakersetje (van Bose) had een leuke prijs, dat scheelde een paar tientjes vergeleken met thuis.

Terug naar het hotel, onderweg gegeten bij McDonald’s. De McRibs waren erg lekker!
De adapter voor de iPad hadden we in de auto al getest, en in het hotel bleken de andere artikelen ook prima te functioneren.
We hebben er een rustige avond van gemaakt, uiteraard met een bezoek aan het zwembad die we weer voor ons alleen hadden.

Reageren is niet mogelijk.