Dag 4: Heidelberg en nóg warmer

Vandaag staat een bezoekje aan Heidelberg op het programma. Dat is ongeveer anderhalf uur rijden vanaf het hotel. Het eerste wat we deden is de Focus bekijken voor we wegreden. Deze keer was hij schoon. 🙂
Aangekomen in Heidelberg vonden we een mooi plekje voor de auto in een parkeergarage. Buiten bleek het al behoorlijk warm te zijn. Een paar jaar geleden waren we ook in Heidelberg, en we wilden graag kijken bij een grote vesiging van Woolworth. Helaas bleek die vestiging gesloten. Dan maar even naar Saturn schuin aan de overkant.

Die zit in een klein winkelcentrum, met schuin tegenover de ingang een ijssalon. Daar hebben we uiteraard even een bezoekje aan gebracht. Daarna zijn we op zoek gegaan naar een Jack Wolfskin vest voor Han. Eerst bij een van de twee vestigingen van Galeria Kaufhof (de vorige keren dat we zo’n vest kochten was ook bij Kaufhof) maar die hadden ‘m niet. Onderweg naar de andere vestiging (waar ook de Focus stond) kwamen we een sportwinkel tegen en die hadden precies het model, kleur en maat die Han wilde hebben. Dat werd een leuk verjaardagscadeautje voor Han, want ze is overmorgen jarig. 🙂


IJsje eten in Heidelberg

Inmiddels hadden we het allebei wel een beetje gehad, het was erg warm en we waren moe van het geslenter. Te vroeg om te eten, dus terug naar het hotel. We zouden onderweg besluiten of we in het hotel zouden eten of nog een keer bij de imbiss. Het is het laatste geworden. Onderweg wees de buitentemperatuurmeter van de Focus 30 graden aan en dat terwijl wij steeds tussen de 100 en 120 km per uur reden.


Het is warm voor september!

Na het eten even rustig op het internet gekeken en tegen tienen nog even naar het zwembad geweest. Het was weer een leuke dag!

Reageren is niet mogelijk.