Heen en weertje

We zijn vanmiddag rond 12.00u thuis vertrokken. We hadden het verkeer echt mee. Geen enkele file gehad en vlakbij Antwerpen zo rond een uur of 14.00u kregen we wel zin in een bakkie koffie en wat te eten erbij. Van tevoren had Bugs bedacht om een bakkie en wat lekkers te halen in Steendorp omdat dat halverwege de af te leggen afstand was. Dat lukte niet echt want alles bleek daar dicht te zijn en de straat was op grote delen opengebroken. Wat een bende zeg! Door dus maar, op zoek naar wat anders.

Toen dat niet zo lukte hebben we de TomTom opdracht gegeven om een eetgelegenheid in de buurt te zoeken. Dat lukte vrij vlot. Daar binnengekomen bleek er boven nét een sinterklaasfeestje te beginnen. De sint en zijn pieten stonden in de gang te wachten tot ze naar boven konden gaan. Een Belgische Sint en zijn pieten gaan precies zo gekleed als hun Nederlandse collega’s 🙂
We wilden eigenlijk iets lichts eten als lunch maar eigenlijk stond daar niks van op de kaart. We hebben toen gekozen voor een bord spaghetti bolognese. Het eten was lekker en prima verzorgd!

Onder het eten kwam ik ineens tot de ontdekking dat ik een deel van m’n medicatie niet bij me had. Na het eten even gekeken in de koffer en inderdaad miste er een deel. Stom, stom, stom!! We moesten dus weer 200 km terugrijden naar huis, de medicijnen ophalen en daarna weer opnieuw langs de benzinepomp om de tank vol te gooien. Het is wel een raar gevoel dat je bij elkaar 400km gereden hebt en dan eigenlijk weer op de plek staat waar je ’s morgens vertrok. Toen we bij elkaar 790 km gereden hadden waren we eindelijk in Calais bij het hotel. We hebben gelukkig wel mazzel gehad met het verkeer en geen enkele file gehad. We hebben wel files gezien maar die gingen dan steeds de andere kant op of stonden ergens waar we er geen last van hadden.

LOL, die snoet van Mirre toen we weer thuiskwamen!! 😀
Bijna leek ze te zeggen: “Ik zou toch zweren dat jullie op vakantie gingen,…toch?

De suite in het hotel is echt prachtig! We hebben nu al besloten dat we volgend jaar september als we weer naar Engeland gaan, weer voor de verbinding Calais-Dover gaan en dan weer hier overnachten.

Reageren is niet mogelijk.