Dag 7: Naar huis

Over vandaag kunnen we kort zijn: we moeten weer naar huis.

Na het aankleden de koffers ingepakt, daarna ontbeten en na het ontbijt de auto ingeladen. Toen uitchecken en even een bezoek aan de benzinepomp aan de overkant van het hotel gebracht om de Focus vol te gooien voor het eerste gedeelte van de reis.

Het ging allemaal lekker, dus we zijn doorgereden tot aan Isselburg, net voor de grens bij Arnhem. Daar hebben we de Focus bijgetankt en een bezoek gebracht aan een naastgelegen McDonald’s. Ook het laatste stukje naar huis verliep voorspoedig. Het is alleen weer wennen aan de Nederlandse snelheden. We vragen ons iedere keer af waarom het hier zo langzaam moet, de weg veranderd niet, alleen de snelheid. Maar goed, dat willen we met zijn allen zo want we hebben zelf deze regering gekozen…

In ieder geval hebben we een hele fijne vakantie gehad waar we op terug kunnen kijken. En we kijken alweer uit naar de volgende vakantie. 😉

Reageren is niet mogelijk.