Op weg naar Engeland

We gaan weer naar Engeland! Vanochtend hadden we de Focus al gewassen en volgetankt. Nadat de koffers waren ingeladen zijn we omstreeks 15:30 vertrokken naar de P&O ferry in Europoort. De Pride of Hull lag al op ons te wachten en we konden vrij snel aan boord. Ook deze keer hebben we gekozen voor de suite. Lekker veel ruimte en uitstekende bedden. We hebben prima gegeten aan boord. Vergeleken met de vorige keren was het menu iets veranderd en was er nu ook Indonesisch eten. De saté was werkelijk voortreffelijk. Alleen de koffie was niet geweldig, maar je kunt niet alles hebben. Na het eten hebben we lekker op bed op de laptop naar twee uitzendingen van de Engelse X-Factor gekeken. We zijn nu helemaal bij en kunnen in Engeland ook rustig de krant lezen zonder dat we iets zien wat we eigenlijk nog niet willen weten. Daarna werd het tijd om te gaan slapen, want morgenochtend vroeg worden we opgeroepen om te ontbijten. Wat we overigens niet gaan doen aan boord, daar hebben we een ander adresje voor. Maar je wordt er wél wakker van!

Reageren is niet mogelijk.