Tripje naar Schotland

De storm was inmiddels geheel over, dus besloten we om vandaag een bezoek te brengen aan Schotland. Naar Livingston, vlakbij Edinburgh. Daar is een groot winkelcentrum, het was koud buiten dus we vonden het prettiger om niet buiten te gaan rondbanjeren. TomTom bracht ons keurig naar de plaats van bestemming, maar wel via allerlei smalle weggetjes. Een mooie route voor overdag. De zon scheen dus we konden genieten van het Schotse landschap. We voelden er weinig voor om die weggetjes in het donker te gaan rijden, in deze tijd van het jaar gaat de zon hier al onder omstreeks 15:45. Dus besloten we om op de terugweg een andere route te nemen. Het winkelcentrum was een grote, véél groter dan we verwacht hadden. We hebben er dan ook enkele uren doorgebracht en ook de avondmaaltijd gebruikt. Tegen 17:30 zijn we weer op weg gegaan naar het hotel. Het sneeuwde licht toen we wegreden. De aanwijzingen van TomTom negerend zijn we via de M8 via Glasgow teruggereden. De sneeuw was inmiddels overgegaan in regen. TomTom pikte de route al weer snel op en ondanks dat we 40 kilometer hebben omgereden waren we op deze manier toch sneller terug dan via de smalle donkere binnenwegen. We hebben een erg leuke dag gehad!

Reageren is niet mogelijk.