Morgen gaan we weer op weg

We zijn vandaag het huis een beetje aan het opruimen en voorbereidingen aan het treffen voor onze volgende trip. Morgenochtend om een uur of 10.00u vertrekken we. We rijden via Nederland, België en Luxemburg naar Duitsland. We logeren in Hotel Kell am See voor een 5 daagse special. Ze hebben er gratis internet dus de laptop gaat weer lekker mee. De blog-software had ook alweer een update, dus die heb ik er ook meteen even opgezet.

Vanuit het hotel gaan we dagtrips maken naar steden in de omgeving. We gaan in ieder geval naar Trier, Kaiserslautern, Saarbrücken, Luxemburg Stad en op de terugweg nog even naar Düsseldorf. We zitten vlakbij Frankrijk dus daar gaan we ook nog even naartoe.

We hebben net gezien dat de benzine in Luxemburg €0,91,1 kost. Da’s toch nog wel een héél stuk goedkoper dan de €1,149 die we hier moeten betalen. In Engeland was het 89 pence per liter. Zou leuk zijn als het in Luxemburg 89 eurocent zou worden. Goedkope benzine is mooi meegenomen nu we weer een eind gaan rijden. We gaan dit keer met mijn Ford Fiesta. Het is goed voor ‘m om eens zo’n eind te rijden. Hij gaat voor het eerst met ons de grenzen over.

We hebben er weer zin in!!

Reageren is niet mogelijk.