Weer thuis

We zijn zaterdag om 10.30u vertrokken vanuit het hotel richting Düsseldorf. Dat was al 250km richting thuis dus op de goede weg. We hebben even een d-tour moeten maken omdat de snelweg richting Keulen ineens afgesloten bleek. Er stonden geen omleidingsborden dus hebben we binnendoor gereden met hulp van de TomTom. Uiteindelijk was dat een behoorlijk stuk om maar daar viel niks aan te veranderen. We moesten nou eenmaal die kant uit. Het weer was niet best. Afwisselend regen en mist. We hebben daardoor wel even een hele mooie regenboog gezien. 🙂

Mooie regenboog onderweg.
Mooie regenboog onderweg.

Eenmaal in  Düsseldorf waren we blij dat we even onze benen konden strekken. Het regende inmiddels behoorlijk door dus we hebben daar alleen even de boodschapjes gedaan die we van plan waren te gaan doen. Nou ja, eigenlijk niet alleen dat. Ik ben al een poosje op zoek naar een specifiek type 24″ TFT-scherm. In de Mediamarkt in Düsseldorf hadden ze er een van hetzelfde merk maar een iets ander type die ik veel mooier vond. De specificaties van beide schermen bleken hetzelfde, dus ik heb ‘m gekocht. We hebben het scherm daar wel meteen laten checken op de aanwezigheid van dode pixels. Die had ie gelukkig niet. We hadden namelijk geen zin om weer naar Duitsland terug te moeten rijden om ‘m nog om te moeten ruilen.

M’n nieuwe Samsung SyncMaster 2433BW. Is ie mooi of niet!
M'n nieuwe Samsung SyncMaster 2433BW. Is ie mooi of niet!

Met het TFT-scherm erbij in de kofferbak zijn we doorgereden naar Krefeld. We hebben daar even bij de Mediamarkt gekeken voor cd-r’s (te duur) en we hebben bij McDonald gegeten. Met een bak koffie van McDonalds voor onderweg hebben we eerst nog een pitsstop gemaakt bij de benzinepomp en zijn daarna rechtstreeks naar huis gereden. We hebben deze vakantie 1853,2 km gereden. Het weer werd onderweg gelukkig steeds beter. De regen was helemaal weg en in Nederland was er helemaal geen mist. Alles bij elkaar rijdt dat toch een stuk prettiger. Om 20.40u waren we weer thuis. We hebben de koffertjes uitgepakt en de rest van de rommel opgeruimd. Daarna heb ik het TFT-scherm op zijn plek gezet. Ik ben er erg tevreden over. Grappig is wel dat mijn videokaart uit dezelfde MediaMarkt komt als m’n nieuwe TFT-Scherm. M’n PC heeft dus volledig “Duitse ogen” 😀

De vakanties zijn helaas voorlopig weer voorbij. Jammer toch dat vakantiedagen altijd zo snel gaan. Bugs hoeft gelukkig maandag nog niet te werken. Hij heeft nog een hele week vakantie!

Reageren is niet mogelijk.