Het is voor elkaar!

Bugs is er speciaal vroeg voor opgestaan maar met resultaat!
Het is gelukt om goedkoop te boeken. We hebben 4 nachten voor £9,- en 2 nachten voor £19,- geboekt. We hebben meteen ook maar overtocht met de ferry geregeld. We hebben nu dus 6 nachten hotel én overtocht voor nog geen 165 euro 😀

Wie zegt dat vakanties in Engeland duur zijn! Het is een kwestie van géén gebruik maken van een reisbureau en zelf direct boeken via internet voor hotel en ferry. Tel daar ook nog eens bij op dat de kosten voor levensonderhoud in Engeland véél lager zijn dan hier in Nederland. Dat maakt Engeland voor ons hét vakantieland bij uitstek. Okee, je hebt er wel een auto bij nodig en je moet links durven rijden. Ik durf dat niet maar Bugs rijd links nét zo gemakkelijk als rechts.

———————————-

Bij het maken van dit bericht zag ik dat er een update van onze weblog software was. Meteen die update maar even gedaan. Dat kan tegenwoordig heel simpel d.m.v. het klikken op een update knop. De update wordt dan automatisch uitgevoerd. Naderhand nog even backups maken van database en bestanden en voila de update is klaar. Makkelijker kunnen ze het niet maken. 🙂

Reageren is niet mogelijk.