01-08-2009: Dagje Düsseldorf

We hebben vannacht heerlijk geslapen. De bedden in Hotel Moers in Duitsland zijn lekker lang en breed en ze zijn van een uitstekende kwaliteit. Ik werd rond half negen wakker. Bugs was zich toen al aan het scheren. We hebben allebei een douche genomen en zijn toen naar het restaurant gelopen voor het ontbijt. We hebben dit keer een kamer die vrij ver van het restaurant af ligt dus dat was nog een beste tippel. Het was erg druk in het restaurant maar omdat het ontbijt in het weekeinde tot 11.00u is en we er rond half tien waren was er toch voldoende keus. Alleen voor een eitje grepen we mis.

Om een uur of half elf zijn we eerst richting Krefeld gereden. Ik wilde graag een nieuwe 1Tb harddisk van Samsung aanschaffen omdat we grote filmpjes hebben van de camcorder. Die moeten toch ergens weggeschreven worden. We gingen dus eerst kijken wat die harddisk in Krefeld kostte. Ze hadden ‘m maar omdat de Mediamarkten in Düsseldorf vaak wat goedkoper zijn, besloten we dat we daar ook eerst zouden kijken. Okee, op naar Düsseldorf…. Daar eerst op zoek naar de harddisk maar die was daar helaas nergens te krijgen. Wel een 750gb versie voor dezelfde prijs. Ja dag….. wir sind doch nicht blöd!! 😉 Enfin twee keuzes hadden we toen. Terug naar Krefeld om de harddisk direct te gaan kopen en dan terug naar Düsseldorf om op ons gemakkie te winkelen of meteen winkelen in Düsseldorf en daar echt op tijd weg omdat de Mediamarkt in Krefeld op zaterdag om 18.00u al sluit. We hebben besloten om de harddisk meteen maar te gaan halen in Krefeld. Het was niet echt druk op de weg dus we waren in iets meer dan 1,5 uur met de harddisk in de achterbak weer terug in Düsseldorf.

In Düsseldorf hebben we lekker op ons gemakkie rondgekeken en wat dingetjes aangeschaft. Nog heerlijk op een terras van Starbucks een caramel-frappuccino genoten. Dat is een heerlijk drankje voor als het warm is…. en warm was het vandaag!!

Bugs heeft donderdagavond de kleine teen van zijn rechtervoet gekneusd dus hij had het vandaag niet makkelijk met lopen. Met een stevige schoen aan gaat het lopen wel aardig maar bij de kleinste misstap of oneffenheid deed het hem flink zeer. Rond een uur of zes vanavond waren we het dus zat. We hebben bij Galeria Kaufhof de avondmaaltijd genuttigd. We hebben heerlijk gegeten. We hadden gegratineerde aardappeltjes met ui en een frikadelle (da’s gehakt met ui). Bugs had nog aardbeien voor toe.

We zijn nu terug in het hotel. Zometeen lekker de voetjes omhoog en een paar afleveringen van Lost – Seizoen 5 kijken. Daar zijn we donderdag mee begonnen. Het is weer spannend. Ze reizen nu door de tijd heen en zowel Bugs als ik vinden dat een fascinerend thema.

Bugs zijn kleine teen en ook de basis van een paar andere tenen zijn paars verkleurd. Au!!

Reageren is niet mogelijk.