Dag 10: 20-09-2009 – Van Frankrijk naar huis

We werden vanochtend zonder wekker om omstreeks 8 uur wakker.
We hebben het lekker rustig aan gedaan, beetje internetten en kletsen. Ik heb in de lobby koffie en cake gehaald.
Daarna douchen en aankleden en de overnachtingsspulletjes ingepakt. Tegen 11 uur hebben we de kamer en het hotel verlaten. Met de auto zijn we naar het winkelcentrum Cité Europe gereden om daar te gaan ontbijten bij Flunch. Omdat het al 11:30 was toen we daar aankwamen was er van ontbijt weinig meer te bekennen. Han heeft toen maar een salade met brood genomen, ik zag meer iets in een (gebakken) tartaartje met aardappelpuree, bloemkool en wortels.

Ontbijt bij Flunch
Ontbijt bij Flunch
Na de brunch (of Flunch) zijn we richting Nederland gaan rijden. Langs de snelweg vlak vóór Antwerpen zijn we even gestopt om de benen te strekken en iets kleins te eten en te drinken. Tegen 16:30 waren we thuis. Blij begroet door onze poezen die er prima uitzagen en een hele goede verzorging hebben gehad van onze vrienden!

En zo is deze vakantie weer voorbij. We hebben weer veel gezien onderweg: een wat grotere stad (Reading), schilderachtige dorpjes, prachtige natuur, veel watervogels en natuurlijk ook veel sluizen. We hebben met de Lady Sophie ongeveer 190 kilometer gevaren, zijn door 2 x 18 dus 36 sluizen gegaan en hebben met de auto 1300 kilometer gereden. We hebben ook nog ongeveer 2 x 50 kilometer op zee gevaren, maar dat was met de ferry.

Het was een geweldige vakantie, die we zeker nog eens over willen doen. Met een schuin oog kijken we nu eerst naar de volgende tripjes: Engeland in december en vlak daarna Duitsland. Uiteraard zullen we daarover ook weer verslag doen!

Reageren is niet mogelijk.