Dag 1: 28-11-2009 : Vertrek naar Frankrijk

We waren vandaag op tijd wakker. Bugs wat eerder dan ik. We hebben de laatste dingetjes ingepakt en toen is Bugs begonnen met het naar de auto brengen van de spullen. Om 10.45u zaten we in de auto en zijn we vertrokken. Bij de grens Breda/Belgie zijn we even gestopt voor de dikke zaterdagkrant en een bak koffie. Daarna doorgereden naar StNiklaas in Belgie. Die plaats ligt ongeveer halverwege de voor ons vandaag te rijden route. Er is daar een aardig winkelcentrum waar we even rondgelopen hebben en ook wat hebben gegeten. Daarna hebben we de reis vervolgd richting Calais.

Om ongeveer 16.00 kwamen we in het hotel aan. We hebben eerst ingechecked en zijn naar de kamer gegaan met de eerste spulletjes. Daarna is Bugs de rest gaan halen. Toen alles op de kamer stond zijn we naar Cite Europe gegaan. Da’s een winkelcentrum vlak naast het hotel. We zijn met de auto gegaan omdat het hoosde. Een parkeerplek was niet zomaar gevonden! We hebben bij Carrefour een sjaal voor mij gekocht want die was ik vergeten mee te nemen. Daarna door naar Flunch voor het avondeten. We hebben niet echt lekker gegegeten, terwijl dat daar meestal wel het geval is. Onze biefstuk was vakkundig verkracht en naar mijn mening niet te (vr)eten. Nou had ik toch al niet zo’n trek dus dat scheelde misschien ook. Bugs had wel zijn bord leeg.

Na het eten terug naar het hotel. We hebben er een rustige avond van gemaakt. We hebben de eerste twee afleveringen van “Trauma” gekeken, een nieuwe Amerikaanse serie. Was wel aardig om naar te kijken maar met een nieuwe serie moet je altijd even wennen.
Daarna heb ik op de laptop een poosje World Of Warcraft gespeeld en heeft Bugs op bed liggen lezen en met de TV gespeeld. Daar zitten in het Suite Hotel behalve de TV ook internet, muziek en games op. Dat lijkt tof maar de bediening via het bijgeleverde toetsenbordje is vrij lastig.

Rond 00.30 zijn we gaan slapen.

Reageren is niet mogelijk.