Dag 3: 30-11-2009 : Southend-on-sea + Windows 7

We hebben vandaag een volle dag gehad. Eerst vanmorgen rustig aan begonnen met 8.30 u eruit en daarna douchen en eten bij Morrisons. Daarna zijn we naar Southend-on-sea gereden en hebben we eerst aan de boulevard rondgekeken bij de arcades en wat schuifspelletjes gedaan. Toen we daar genoeg van hadden zijn we de stad ingegaan. We hebben toen eerst bij Costa een heerlijke grote bak koffie gedronken en twee broodjes gegeten. We hebben daar lekker 45 min uitgerust en zijn daarna nog een poosje de stad ingeweest. Nog wat spulletjes gekocht bij de pound-store waar alles echt maar 1 pond kost. Het is daar leuk rondneuzen 🙂

Southend-on-sea in kerstsfeer
Southend-on-sea in kerstsfeer

Om ongeveer een uur of 17.30u waren we het lopen zat en zijn we teruggelopen naar de auto. Hier is de buurt is een grote ASDA superstore. We hadden op internet gelezen dat ze in sommige filialen Mountain Dew verkopen maar helaas niet in dat filiaal. 🙁
Wat ze wel hebben en wat qua prijs werkelijk ongelooflijk is, is 3kg Iams kattenbrokjes voor omgerekend net iets meer dan 10 euro. Diezelfde zak kost in Nederland 23 euro!! Als we naar huis gaan dan gaan we daar uiteraard even wat kattenbrokjes halen. Als de datum okee is nemen we 3 zakken mee.

Vandaag de volledige versie van Win7 Home Premium voor omgerekend 118 euro gekocht hier. Diezelfde versie kost me in NL 191 euro, dus dat verschil hou ik mooi in m’n zak. Dat het een UK versie is maakt me niet zoveel uit. Deze versie gaat de probeerversie vervangen die nu op de laptop staat. De laptop draait onder Win7 weer als een zonnetje. 🙂
Ik was eerst stellig van plan om Windows 7 Professional te kopen voor de laptop omdat daar die XP-mode inzit. Nu blijkt dat je voor die XP-mode een bios-instelling moet hebben die m’n laptop niet heeft. Bovendien draai ik niks meer wat in xp-mode zou moeten draaien. De Windows 7 Home versie is dus voldoende voor de laptop en nog eens 60 euro goedkoper ook.

Nu even lekker niks doen met een bakkie koffie erbij en zo een aflevering van “Stargate Universe”, als we er nog aan toekomen.

Reageren is niet mogelijk.