Dag 5: 02-12-2009 : Woking en Marlow

Vanmorgen het gebruikelijke ochtendritueel. Wakker worden met een bakkie koffie, douchen, aankleden en daarna voor het ontbijt naar Morrisons. We zijn daarna doorgereden naar een ASDA superstore om te kijken of ze daar Mountain Dew verkochten. Helaas was dat niet zo.

Daarna op weg naar Woking. We zijn daar al een paar keer doorheen gereden en waren van plan om de winkels daar eens te gaan bekijken. Dat stond dus voor vandaag op het programma. In Woking heb je twee overdekte winkelcentra die helaas niet overdekt met elkaar verbonden zijn. Gelukkig regende het niet al te hard. Bij HMV hebben we Seizoen 15 van ER gekocht mét Nederlandse ondertitels. In Nederland is die seizoensbox nog niet te koop. We zijn erg nieuwsgierig hoe het verder gaat want seizoen 14 eindigde vrij heftig. Helaas is seizoen 15 ook meteen het laatste seizoen van deze geweldige serie.
We hebben in beide winkelcentra wat rondgelopen en koffie en thee gedronken bij “Costa “Coffee. Het was qua winkelen niet echt fantastisch daar dus we waren redelijk snel uitgekeken.

Op internet had Bugs gelezen dat ze in de ASDA in Slough wel Mountain Dew zouden hebben. Dat plaatsje lag redelijk op de route dus zijn we daar ook even langsgeweest. Helaas ook daar géén Mountain Dew. We hebben besloten om er niet meer naar te zoeken. Over 1,5 week zijn we in Duitsland waar ze het verkopen bij een aantal ARAL pompen. Dan nemen we het daar wel mee.

Het was inmiddels 16.00u en tijd om aan het eten te gaan denken. Planning was om naar Marlow te rijden, wat we ook gedaan hebben. We hebben daar heerlijk gegeten in een pub waar we in september ook 2x gegeten hebben toen we met de Lady Sophie aan het varen waren. Leuk om daar het stadje te herkennen als je er binnenrijd.

Al met al hebben we weer een leuke dag gehad. Het grootste deel van de dag heeft het wel geregend maar we hebben er weinig tot geen last van gehad.

Nu sluit ik af. Bugs is een bakkie aan het maken en onder het genot van een bakkie gaan we lekker episode 1 van Seizoen 15 van ER bekijken.

Reageren is niet mogelijk.