Concert van Nick & Simon in Goes

Op zaterdag 16 januari zijn we voor het eerst weer van huis gegaan om iets leuks te gaan doen sinds we ziek zijn geweest. We zijn omstreeks 12:00 vertrokken naar Goes en na een reis zonder files stonden we om 13:57 voor de deur bij Hotel Goes (v/d Valk). Ingecheckt, en zoals bij alle v/d Valk hotels waar we tot nu toe hebben gelogeerd was ook deze kamer weer uitstekend en erg ruim. Later op de middag zijn we naar het centrum van Goes gereden om wat te winkelen en te eten. Dat lukte allemaal prima, het was alleen jammer dat het begon te regenen op het moment dat we het parkeerterrein van het hotel opreden en die regen hield de hele middag aan. Dat nodigde niet uit om lang door de stad te blijven lopen, zeker niet omdat de regen ijskoud aanvoelde. Na het eten terug naar het hotel, waar we languit op bed naar de televisie hebben gekeken. Han had het benauwd en ik was bekaf van die twee uurtjes autorijden, terwijl ik autorijden normaal uren vol kan houden. We zijn nog niet de oude na onze gezondsheidsproblemen van vorige maand. Gelukkig hoefden we niet naar huis terug te rijden na het concert.

De Zeelandhallen waar het concert werd gegeven is slechts twee kilometer van het hotel verwijderd, dat was erg prettig. Het concert begon om 20:00, voor we er naar toe gingen hebben we eerst nog koffie gedronken in het hotel. We vonden bij de Zeelandhallen een prima parkeerplek, niet te ver van de ingang. Het concert begon uiteindelijk om 20:20 en was in één woord geweldig. Wat een leuke sfeer, en Nick & Simon klinken live net zoals ze op de cd klinken. Achteraf lazen we dat ze 29 liedjes hebben gezongen, redelijk veel vonden wij. Maar zeker niet teveel!
Na het concert zaten we weer snel in de auto, maar het duurde 40 minuten voor we konden gaan rijden. Wat er aan de hand was weten we nog steeds niet, maar alles stond muurvast. Eindelijk kwam er dan toch beweging in, en reden we langs de verkeersregelaars die een beetje voor Piet Snot voor zich uit stonden te kijken. Dat is het enige wat slecht geregeld was, voor de rest hebben we echt van de avond genoten.

Terug in het hotel was het tijd om wat te snacken. De bitterballen waren op dus werd het een portie gemengde snacks. Ook lekker. Daarna tijd om te gaan slapen, we waren allebei helemaal op. De volgende dag hebben we lekker en uitgebreid ontbeten en was het weer tijd om naar huis te rijden. Daar kwamen we omstreeks 13:00 aan. Het was een (voor ons) vermoeiend maar leuk weekend!
Volgend uitstapje is het Valentijnsweekende, dan gaan we wéér naar v/d Valk, maar dan in Moers (D). Verslag daarover later!

Reageren is niet mogelijk.