Weekendje Duitsland – Dag 1: Krefeld

Valentijnsweekeinde trekken we er altijd op uit. Zo ook dit weekeinde. We hadden er alleen niet bij stilgestaan dat het dit weekeinde ook carnaval is. Tot nu toe hebben we daar op feestversiering in het hotel en wat versiering in de winkels na nog niets van gemerkt.

Bugs heeft vrijdag ook vrijgenomen zodat we er een extra lang weekeinde van kunnen maken. We waren vrijdag op tijd uit bed. Rustig aan gedouched, ontbeten en onze koffertjes ingepakt. Rond een uur of 11.30u reden we weg uit Haarlem. Er lag maar een klein beetje sneeuw en de hoofdwegen waren goed berijdbaar. Het eerste stuk volop zon maar hoe dichter we bij Duitsland kwamen hoe bewolkter het werd. In Duitsland zagen we in het eerste gedeelte eigenlijk helemaal geen sneeuw liggen. Door de berichten in de media van de afgelopen week verbaasde me dat wel wat. Toen we bij Moers de snelweg afgingen, zagen we in de berm wel wat fijne sneeuw liggen en begon het ook met sneeuwen. Hele fijne motsneeuw viel er, wat de rest van de dag zo bleef doorgaan.

Toen we ingecheckt hadden en de spullen op de kamer waren zijn we er weer vandoor gegaan richting Krefeld. We hadden daar een paar boodschapjes te doen wat allemaal prima lukte. We hebben het lekker rustig aan gedaan. Paar winkels bekeken, wat gegeten en we waren om een uur of 19.00u weer thuis in het hotel. Spullen naar de kamer gebracht en daarna naar het restaurant voor een bak koffie. De avond hebben we doorgebracht met internetten, TV kijken en naar muziek luisteren. We zijn rond een uur of 23.30u gaan slapen.

Morgen gaan we naar Düsseldorf.

Reageren is niet mogelijk.