Weekendje Duitsland – Dag 3: Door de sneeuw naar huis

Vandaag is het alweer de laatste dag van ons weekendje Duitsland. Nadat we wakker werden keken we uit het raam. Zoals we al verwacht hadden was alles wit. En het sneeuwde nog steeds. Na het aankleden en douchen zijn we eerst weer gaan genieten van het lekkere en uitgebreide van der Valk-ontbijt. Daarna hebben we alle spulletjes bij elkaar gepakt en met behulp van een bagagewagentje hebben we alles naar de auto gebracht. Waar uiteraard een laagje sneeuw op zat. De auto was echter zo weer sneeuwvrij. Nadat we het bagagewagentje hadden teruggebracht en onze kamersleutel hadden afgegeven hebben we de reis naar Nederland aanvaard. Dat viel erg mee, we hadden op buienradar al gezien dat bij de Nederlandse grens de sneeuw zou ophouden. Dat was ook zo. Zonder problemen kwamen na 2 uur en twintig minuten weer veilig thuis aan. Zoals gewoonlijk waren de katten weer blij ons te zien, en ook deze keer zijn ze weer in de goede handen geweest van onze vrienden. Waar we ’s avonds ook nog eens waren uitgenodigd om te komen eten. Dat werd een gezellige afsluiting van een zeer geslaagd weekendje weg!

Reageren is niet mogelijk.