En nog nog een!

Vandaag hebben we nog een vakantie geboekt. Vorige week kreeg ik van onze favoriete hotelketen in Engeland weer een aankondiging dat ze kamers vanaf £ 9 aanbieden in de herfst. Het is ons gelukt om twee nachten te boeken voor £ 9 en vier nachten voor £ 19, dus we zitten weer voor een koopje in Engeland. Gelijk de ferry geboekt (Calais-Dover) en een kamer gereserveerd in het ons inmiddels vertrouwde Suitehotel. In de nacht vóór we overvaren naar Engeland en de nacht na de overtocht naar Frankrijk slapen we daar.

Deze keer gaan we naar het westen van Engeland, zodat we ook een bezoek aan Wales kunnen brengen. Volgens de website van T-Mobile UK is de ontvangst voor onze internetstick in het hotel prima, dus als het goed is kunnen we dit weblog weer vanuit Engeland bijwerken!

Reageren is niet mogelijk.