Weekend Moers – Dag 1: Vrijdag 23-07

We zijn weer een weekend naar v/d Valk in Moers geweest. Ik mocht een uurtje eerder weg van werk, waardoor we omstreeks 17:20 konden wegrijden. Dankzij de vakantieperiode geen files, dus we konden zonder vertragingen (behalve dan door de snelheidsbeperkingen) doorrijden. In Tiel bij McDonald’s gestopt om iets te eten, en om ongeveer 20:30 waren we in het hotel.

De kamer was zoals gebruikelijk prima, alleen zaten we in vergelijking met februari aan de parkzijde van het hotel. Dat had twee nadelen: Han haar allergie speelde behoorlijk op (we hebben de balkondeur open gehouden tegen de warmte) en de internetstick werkte niet goed. Evenals het internet op onze telefoons. Geen nood, we hebben bij uitzondering gewoon internet via hotel gekocht. Duur, maar het is vakantie dus voor een keertje mag dat wel. Na ook nog een dvd gekeken te hebben zijn we gaan slapen.

Reageren is niet mogelijk.