België/Frankrijk – Dag 1 – We gaan toch :)

Even was het onzeker of we wel op vakantie konden naar Engeland omdat ik een week geleden een flinke bronchitis en een beginnende longontsteking voor mijn kiezen kreeg. Met een uitgebreide antibioticakuur en een prednisonkuur kregen we die zaken gelukkig dermate onder controle dat we toch weg kunnen. Mijn energie is nog helemaal niet “het je van het” maar we gaan lekker toch. Beter daar moe dan hier moe. De auto is bijna gepakt en het zonnetje schijnt. Vandaag op weg via België naar Calais in Frankrijk waar we weer slapen in het Suite Hotel. Dat is altijd een welkome tussenstop 🙂

PS) We zijn goed aangekomen in Frankrijk. Morgen rond een uur of 11.00u met de ferry naar Engeland. Ik hoop dat het morgen net zo lekker weer wordt als dat het vandaag was. Heerlijk nazomeren was het!

Reageren is niet mogelijk.