Vakantie – Dag 9 – Van Frankrijk naar Nederland

We werden wakker na een prima nachtrust. Frankrijk is niet ons land, maar dit is een erg prettige regeling zo, de nacht vóór en de nacht na onze Engelandvakantie doorbrengen in dit hotel. En in tegenstelling tot de meeste Fransen spreken ze er nog Engels ook. 😉
Als ontbijt hadden we de sandwiches die we gisteren bij Morrisons hadden gekocht en die we in de koelkast op de kamer konden bewaren. Aangevuld met de koffie en cake van het hotel smaakte het prima. Na dit ontbijt de nachtspullen in de auto geladen en aan het eind van de ochtend zijn we op weg gegaan naar Nederland. De zon scheen uitbundig, we hebben tot in Nederland de hele tijd de airconditioning in de auto aangehad. In België hebben we een vroege avondmaaltijd gebruikt zodat we eenmaal thuisgekomen daar niet meer voor hoeven te zorgen. De hele reis verliep voorspoedig en tegen 17:00 waren we thuis en was de auto uitgeladen.

We hebben erg genoten van deze vakantie. Het weer zat bijzonder mee, bijna geen regen (geheel tegen de voorspellingen in). De Focus heeft erg zijn best gedaan, we hebben deze vakantie precies 2500 kilometer gereden (en 400 meter ;)). De volgende vakantie is weer Engeland, maar dan het noordelijke gedeelte. Eerst nog een weekendje Arnhem, dan gaan we naar een concert van Jan Smit en daar maken we gelijk een weekendje weg van. Daarover later meer, eerst nog wat nagenieten van deze vakantie!

Reageren is niet mogelijk.